Budget schade service

Schade zelf betalen?!

Als u de schadereparatie aan uw auto zelf gaat of moet betalen, dan kan dit een behoorlijke aanslag zijn op uw budget. Vandaar dat Car Care Groenlo graag met u meedenkt hoe de schade zo goed en zo gunstig mogelijk gerepareerd kan worden. Met slimme technieken als uitdeuken zonder spuiten (restylen), spotrepair en kunststofreparatie kunnen onze specialisten snel en budgetvriendelijk repareren. Uiteraard blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Heeft u een vraag? Bel: 0544-487400

of stel uw vraag hier:

AUTOSCHADE SERVICE:

 

 

 

onderdelen

Is het niet meer mogelijk om de delen te herstellen? Dan biedt Car Care Groenlo u de mogelijkheid om voor gebruikte of Matching Quality onderdelen te kiezen. Dit scheelt namelijk aanzienlijk in vergelijking tot originele onderdelen.

 

Hersteltechnieken

Wanneer de lakschade te groot is voor lakcorrectie of Spot Repair techniek, dan dient het onderdeel traditioneel gespoten te worden. Door gebruik van de aller nieuwste technieken zoals bijvoorbeeld het inscannen van de kleur is het in de meeste gevallen niet nodig om de aanliggende delen te spuiten. Dit zal bijdragen aan een kostenreductie.

 

Vervangend vervoer

Om tijdens reparatie geen gebruik te maken van vervangend vervoer zal dat ook een positieve invloed hebben op het schadebedrag.  

 

Send

Naam:

Bedankt!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Telefoon:

E-mail:

Uw vraag:

Afspraak maken? Bel: 0544-487400

of stel uw vraag hier:

Volg ons:

Car Care Groenlo

Bolwerk 1

7141 JM Groenlo

 

0544 487400

info@carcaregroenlo.nl

 

0544-48 74 00 

Enter your text here

Enter your text here

 bel ons