exterieur 

behandeling

Wij gaan verder dan alleen poetsen 

MAAK AFSPRAAK  

Heeft u een vraag? Bel: 0544-487400

of stel uw vraag hier:

AUTO CLEANING:

 

In de loop der jaren kunnen autolakken dof worden of verkleuren.

Zonlicht, het weer, de wasstraat (wasstraatkrassen), maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Een deskundige lakbehandeling kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt. Autopoetsen is alijd de moeite waard.

 

Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt met hoge en lage druk. De auto wordt zo van al het vuil en vet ontdaan en de lak wordt gereedgemaakt voor verdere behandeling. Handmatige of machinale polijsting zorgt er vervolgens voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes verdwijnen.

 

Het aanbrengen van een waslaag vormt de finishing touch. En ook velgen en banden worden gepoetst. Het resultaat: uw auto is voor lange tijd écht weer als nieuw!

 

Geen plek aan de auto waar vet en smeer zo veel aanwezig zijn, als in het motorcompartiment. De specialist van Car Care Groenlo reinigt niet alleen het plaatwerk, maar maakt op uw verzoek ook de buitenzijde van de motor weer als nieuw.

 

Nieuwe, maar ook grondig gepoetste lakken kunnen door ons "verzegeld" worden. Daarbij brengen we een gladde en transparante FLON4000 beschermlaag aan. Die zorgt ervoor dat de auto langdurig zijn glans en kleur behoudt, zonder dat u regelmatig hoeft te poetsen. Zelfs uitwerpselen van vogels krijgen geen kans zich snel in te bijten in de lak.

 

Afhankelijk van het product dat wij gebruiken, krijgt u een wasvoorschrift mee. Volgt u dat op, dan blijft de beschermlaag -ook bij regelmatig wassen- zijn werk doen.

 

Laat u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Send

Naam:

Bedankt!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Telefoon:

E-mail:

Uw vraag:

Ingebrande vogelpoep of boomhars op autolak? Vervelende kras of krassen op de auto? Of heeft u auto krassen opgelopen? Laat uw kras of krassen verwijderen bij Car Care Groenlo. Kleine krassen kunnen namelijk d.m.v. polijsten verwijderd worden. Krasverwijdering of lakherstel uit autolak is specialistisch werk.

Wilt u direct een online afspraak maken bij Car Care Groenlo? Klik dan op de "maak afspraak" button. Voor meer informatie kunt u op de "informatie" button klikken.

Volg ons:

Car Care Groenlo

Bolwerk 1

7141 JM Groenlo

 

0544 487400

info@carcaregroenlo.nl

 

0544-48 74 00 

Enter your text here

Enter your text here

 bel ons