FLON4000

Lakverzegeling

Uw lak jaren beschermd!

Heeft u een vraag? Bel: 0544-487400

of stel uw vraag hier:

AUTO CLEANING:

 

Nadat de lak een voorbehandeling heeft ondergaan, zal het FLON molecuul in de poriën van de lak worden gemasseerd. Hierdoor ontstaat een spiegelglad oppervlak en kan vervuiling nagenoeg geen kans krijgen zich te hechten. Met een FLON behandeling is de lak niet alleen beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, maar krijgt hij ook een mooie diepe glans. 

 

Voorkom hardnekkige vervuiling van remstof, olie, vet en straatvuil.WHEEL Coating

 

Het reinigen van uw kostbare velgen, is na applicatie zeer eenvoudig, gebruik van zware chemicaliën en velgenreinigers is niet meer nodig. Wassen met GlossShampoo of een milde reiniger, is voldoende voor een mooi schoon en glanzend resultaat.  

 

WHEEL-Coating is bestand tot temperaturen van 800 graden, dit voorkomt het inbranden van remstof en verkleuring van de originele lak. 

 

WHEEL-Coating is bestand tegen wasstraten, het gebruik van een zuurreiniger is niet nodig en niet aan te bevelen.

 

 

TEX-Coat is een duurzame en elastische coating die te verwerken is op textiel, polyester, katoen alsmede mengsels hiervan.TextielCoating

 

TEX-Coat vormt een nanometer dunne film op het oppervlak, het reduceert indringen van water, cola, ketchup, rode wijn, chocolademelk, etc. Door zijn hydrophobische en Oleo-fobische eigenschappen, kan vervuiling nadien eenvoudig worden opgenomen met keukenpapier, niet wrijven!

 

Deze duurzame coating is geschikt voor stoelen, cabrioletkappen, vloerbedekking en stoffen wandafwerkingen van o.a. auto’s, bussen, campers, caravans, vliegtuigen, etc.

 

 

 

Send

Naam:

Bedankt!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Telefoon:

E-mail:

Uw vraag:

FLON maakt gebruik van PTFE voluit “poly-tetra-fluor-ethyleen”

Polytetrafluorethyleen bevat het laagste wrijvings coëfficiënt van alle vaste stoffen en kan extreme druk weerstaan. Het is nagenoeg chemisch resistent en kan een hitte verdragen tot +260°C. Normale poetsmiddelen en lakbeschermers geven slechts een tijdelijke bescherming aan de lak, daar deze bovenstaande eigenschappen niet bezitten. Het kleine FLON PTFE molecuul, kan diep in de poriën van de lak dringen en is goed voor een jarenlange hechting met de lak.

Volg ons:

Car Care Groenlo

Bolwerk 1

7141 JM Groenlo

 

0544 487400

info@carcaregroenlo.nl

 

0544-48 74 00 

Enter your text here

Enter your text here

 bel ons