interieur 

behandeling

Wij gaan verder dan alleen poetsen 

MAAK AFSPRAAK  

Heeft u een vraag? Bel: 0544-487400

of stel uw vraag hier:

AUTO CLEANING:

 

De behandeling van bekleding begint met het verwijderen van alle stof. Afhankelijk van de diepte van vlekken vindt een shamporel- en foambehandeling plaats. Middels een shamporel- en foambehandeling zijn wij in staat bijna alle soorten vlekken uit het interieur van een auto te verwijderen.

 

Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar.

 

Het geheel wordt vervolgens afgewerkt met onze hypermoderne antibacterie stoomapparatuur. Middels onze hypermoderne antibacterie stoomapparatuur wordt het geheel tot in de diepste vezel gereinigd! Met als resultaat een vlekkeloos interieur. Uw auto ondergaat een ware stoombad en is nog nooit zo schoon en fris geweest!

 

 

Met onze bekledingbeschermer ook wel bekledingverzegeling genaamd, blijft uw interieur veel langer schoon en krijgt vuil geen kans zich te hechten aan de bekleding en interieur. Middels impregneren van de bekleding en interieur wordt het geheel namelijk vuil- en waterafstotend gemaakt. Gegarandeerd!


Informeer naar de mogelijkheden voor wat betreft uw auto. Vlekken en vuil voorkomen is altijd beter dan genezen.

 

Laat u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Send

Naam:

Bedankt!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Telefoon:

E-mail:

Uw vraag:

Het interieur van een auto heeft heeft nu eenmaal te lijden van gebruik. Úw geluk: vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag , geuren…, wij weten er raad mee. De binnenzijde en ook de bagageruimte maken we als nieuw.

Wilt u direct een online afspraak maken bij Car Care Groenlo? Klik dan op de "maak afspraak" button. Voor meer informatie kunt u op de "informatie" button klikken.

Volg ons:

Car Care Groenlo

Bolwerk 1

7141 JM Groenlo

 

0544 487400

info@carcaregroenlo.nl

 

0544-48 74 00 

Enter your text here

Enter your text here

 bel ons