uitdeuken

zonder spuiten?

eenvoudig uitdeuken!

Uitdeuken zonder spuiten is een goede en goedkope manier om kleine deukjes in de carrosserie te laten wegwerken. Enige voorwaarden zijn dat de lak nog heel is en dat de deuk niet al te groot is.

 

TIP: doe dit niet zelf.

MAAK AFSPRAAK  

Heeft u een vraag? Bel: 0544-487400

of stel uw vraag hier:

AUTOSCHADE SERVICE:

 

De deuk wordt er met speciaal gereedschap als het ware 'uitgemasseerd' met behulp van speciaal gereedschap. Met strijklicht wordt de deuk opgespoord en het eindresultaat gecheckt.

Uitdeuken zonder spuiten heeft een aantal grote voordelen. Er hoeft niet geplamuurd en gespoten te worden. De auto hoeft niet voor langere tijd naar een schadeherstelbedrijf (in veel gevallen klaar terwijl je wacht). En het is gemiddeld 50 tot 75 procent goedkoper dan spuiten en plamuren.

 

Hagelschade

 

Hagelschade aan uw auto? Bij Car Care Groenlo bent u aan het juiste adres om hagelschade te laten herstellen. Met de modernste technieken maken wij uw auto weer als nieuw! Een hagelschadereparatie kan vaak eenvoudig en snel!

 

Een flinke hagelbui kan deuken veroorzaken aan uw auto, de zogeheten hagelschade. Als de lak niet beschadigd is, kan één van onze vakkundige schadeherstellers de deuk eruit halen zonder dat u er nog iets van ziet, dit heet uitdeuken zonder spuiten. Plamuren en spuiten zijn dan niet nodig. Naast dat deze methode kostenbesparend is, is het een relatief snel proces, zodat u uw auto bij het repareren van hagelschade niet lang kwijt bent.

 

 

Meer informatie hagelschade

 

Wilt u meer informatie over hagelschade auto? Neem dan contact op met Car Care Groenlo voor een uitgebreid advies en een kostenbesparende offerte omtrent het repareren van hagelschade. Car Care Groenlo heeft een team vakbekwame autoherstellers voor u klaar staan. 

Neemt u bij hagelcalamiteiten direct contact met ons op!

 

T 0544 - 48 74 00

 

Send

Naam:

Bedankt!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Telefoon:

E-mail:

Uw vraag:

AUTOSCHADE SERVICE:

Volg ons:

Car Care Groenlo

Bolwerk 1

7141 JM Groenlo

 

0544 487400

info@carcaregroenlo.nl

 

0544-48 74 00 

Enter your text here

Enter your text here

 bel ons