verkoop 

klaarmaken

Zelf uw auto verkopen

MAAK AFSPRAAK  

Heeft u een vraag? Bel: 0544-487400

of stel uw vraag hier:

AUTO CLEANING:

 

 

Het zelf verkopen van uw auto heeft vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is de winst die te behalen valt. Als u uw auto inlevert bij de dealer, profiteert u namelijk niet van de opbrengst van de verkoop. Er zijn zaken die bij verkoop van uw auto prijsverhogend werken. Wij laten u de punten zien die wij kunnen herstellen, zodat uw auto bij verkoop meer opbrengt. De kosten hiervan verdient u ruimschoots terug!

 

Marktonderzoek heeft aangetoond dat een gepoetste auto waarbij ook kleine schades hersteld waren, tot wel € 2.500 meer opbracht dan vergelijkbare auto’s die niet hersteld en gepoetst waren. De concurrentie op veilingsites zoals Marktplaats, Autoscout en Autotrader is enorm. Wij zorgen ervoor dat uw auto positief opvalt tussen de andere auto’s.

 

Laat u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Send

Naam:

Bedankt!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Telefoon:

E-mail:

Uw vraag:

Wanneer je je auto gaat verkopen is het belangrijk om te zorgen dat hij er van buiten én binnen netjes uitziet. Een auto die staat te glanzen en waaraan te zien is dat hij goed verzorgd is verkoopt beter en voor een hogere prijs. Het loont dus echt om je auto voor de verkoop klaar te maken door hem een goede schoonmaakbeurt te laten geven.

Wilt u direct een online afspraak maken bij Car Care Groenlo? Klik dan op de "maak afspraak" button. Voor meer informatie kunt u op de "informatie" button klikken.

Volg ons:

Car Care Groenlo

Bolwerk 1

7141 JM Groenlo

 

0544 487400

info@carcaregroenlo.nl

 

0544-48 74 00 

Enter your text here

Enter your text here

 bel ons