Eigen risico - vervangend vervoer

Kleine of grote schades, bij ons betaalt u het laagste eigen risico conform uw verzekeringspolis. In veel gevallen betaalt u zelfs géén eigen risico. Indien nodig staat er bij Car Care Groenlo zelfs kosteloos vervangend vervoer voor u klaar. Een uitstekende service, reparaties zijn van topkwaliteit en alles wordt voor u geregeld. Wat wilt u nog meer?  

Wij staan voor u klaar 

Ook wanneer wij niet op uw groene kaart staan vermeld repareren wij voor iedereen en voor elke verzekeraar alle soorten autoschades. Wij regelen de afhandeling met verzekering en schade-expert..

Mocht u door u verzekeraar of tussenpersoon naar een andere schadehersteller worden gestuurd vanwege een eigen risico of no-claim regeling,  dan is dat geen enkel probleem. Wij kennen deze regelingen en passen ze ook toe, voor elke verzekeraar.

Autoschade Service

Autoschade! Wat nu?

Schade aan uw auto is altijd vervelend. Of het nu gaat om hagelschade krassen in de lak of een grote schade. U wilt altijd dat uw auto zo snel mogelijk vakkundig en veilig wordt hersteld. Dat alles soepel geregeld wordt, ook met uw verzekeraar. Én met 4 jaar garantie. Dat is precies waar Car Care Groenlo voor staat en jarenlange ervaring in heeft. Uw zorgelijke blik bij autoschade verandert bij Car Care Groenlo al snel in een glimlach bij oplevering.

 

uitstekend opleidingsniveau en (bij)scholing

gebruik van equipment volgens de laatste stand der techniek

gecertificeerde bedrijfsprocessen

reparaties conform fabrieksvoorschriften

gebruik van originele onderdelen

milieuzorg, o.a. uitsluitend gebruik watergedragen lakken

streng gecontroleerde arbeidsomstandigheden

 

 

Onze beroepstrots vertaalt zich in zichtbaar beter resultaat. Een voorbeeld hiervan is het spuiten van een portier. Bij bepaalde kleuren is er al gauw sprake van kleurverschil. Wij passen daarom het zogeheten uitspuiten toe. Niet alleen de portier zelf maar ook de omgeving wordt aangepakt met de nieuwe lak. Zo is er geen kleurverschil.

Kom gerust een bezoek brengen om te kijken wat wij eventueel voor u kunnen betekenen. De koffie staat voor u klaar.

Even kennis maken?

AUTOSCHADE SERVICE:

 

DE HOGE KWALITEIT KUNNEN WIJ WAARBORGEN DOOR:

KLANTVRIENDELIJKHEID

Onze service begint met een fatsoenlijke receptieruimte en goed opgeleide medewerkers. Wij zijn duidelijk over hoe we de problemen kunnen oplossen en hoeveel dat gaat kosten. Alle administratieve handelingen die u niet per se zelf moet doen, verrichten wij voor u. Dat bespaart u vooral een hoop gedoe met de verzekeraar of de assurantietussenpersoon.

Afhandeling verzekeraar

Als klant hoeft u geen administratieve worsteling door te maken tussen schadehersteller, schade-expert en verzekeraar. Bijna alle verzekeraars hebben goede werkafspraken gemaakt met Eijsink Car Care. Wij regelen alles met de verzekeraar. Voor u dus geen rompslomp.

Volg ons:

Car Care Groenlo

Bolwerk 1

7141 JM Groenlo

 

0544 487400

info@carcaregroenlo.nl

 

0544-48 74 00 

Enter your text here

Enter your text here

 bel ons